Vaderdag: Gratis toegang NNTTM!

Papa’s herinneren samen, herbeleven en geven het door. Dit jaar worden alle vaders van Nederland door
het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum (NNTTM) in Zuidbroek warm onthaald in het vaderdag-weekend. Voor hen gaan de deuren van het museum van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni a.s. gratis open, mits vergezeld door een betalende medebezoeker. Leuker, makkelijker en goedkoper kan het eigenlijk niet.
Natuurlijk zullen de papa’s het fijn vinden als ze vergezeld worden bij dit bijzondere uitje. Herinneringen ophalen doe je immers het liefste samen. Dus ga met hem mee en trommel gerust de hele familie op.

Favoriete trajecten

De meeste vaders hebben wel een mooie herinnering aan de trein. Er zijn papa’s die als kind dolgraag en misschien zelfs wel vaak met treintjes hebben gespeeld. Er zijn ook papa’s die dagelijks de trein als vervoermiddel hebben gebruikt. Bijvoorbeeld naar hun school, hun werk of tijdens hun militaire dienstplicht. En dan zijn er natuurlijk nog de papa’s die de mama’s met de trein regelmatig een spontaan bezoekje kwamen brengen in hun uitgaanstijd. De verhalen die vaders over treinen en hun favoriete trajecten kunnen hebben, zijn vrijwel onuitputtelijk. Hoe leuk is het daarom voor hen om al die verhalen samen te kunnen delen?

Er is in het museum veel te bezichtigen en te (her)ontdekken. Zeker met onze huidige exposities “Spoorwegen in Speelgoed” en “De Trein van Märklin”.

Tags:

Comments are closed

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.