Wil je ook meebouwen aan een uniek museum in het oudste station van Noord-Nederland? Vind je het leuk om mensen te woord te staan of souvenirs te verkopen?

Mede vanwege verruiming van de openingstijden is het Noord-Nederlands Trein &Tram Museum op zoek naar vrijwillig medewerkers die één dagdeel per maand inzetbaar zijn voor het museum. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend.

De organisatie is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan het unieke museum voor spoorweggeschiedenis in het noorden van Nederland.

Het NNTTM is geopend op alle vrijdagmiddagen alsmede de beide weekenddagen. Het museum draait volledig op vrijwillig medewerkers en kent een gezellige, gemoedelijke sfeer waarbij plezier voorop staat.

Kennis van geschiedenis van trein en tram is niet noodzakelijk, een vrolijke glimlach wel: Als receptiemedewerker ben je het visitekaartje van het museum.

Wij zoeken daarom receptie-collega’s met een glimlach. Heb je interesse? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Aanmeldingsformulier

    Interesse in werkzaamheden voor de werkgroep (één of meer keuzes):