Vacature vrijwilliger Museumeducatie

Verhalen maken en vertellen

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum probeert haar collectie zo aantrekkelijk mogelijk tentoon te stellen. Mede daarom wil het museum nog meer verhalen over de collectie vertellen. En natuurlijk ook over de historie van het station Zuidbroek.

Omdat er genoeg te vertellen valt wil de stichting de werkgroep Museumeducatie graag uitbreiden met enthousiaste vrijwilligers.

Het NNTTM zoekt vrijwilligers die een verbinding kunnen maken tussen de collectie en de verhalen. Samen met collega-vrijwilligers ontwikkelt de vrijwilliger Museumeducatie educatieve programma’s, zoals een lesbrief voor scholen of een educatief reispakket voor verzorgingshuizen. De vrijwilliger Museumeducatie geeft eventueel rondleidingen en organiseert educatieve activiteiten in het museum.

Het NNTTM biedt een prima omgeving voor contacten, werkervaring, zinvolle tijdsbesteding en zelfontplooiing. En is ook het juiste station voor een stageplek voor diverse opleidingen. Geregeld zijn er bij het NNTTM interessante vrijwilligersvacatures voor diverse functies.

Meer informatie of ? Neem contact met ons op!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.