Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum is zeer goed bereikbaar. Zowel via het openbaar vervoer (trein en bus), als ook voor automobilisten (via de A7 en N33).

Bereikbaarheid per spoor

Het museum is per spoor prima te bereiken. Spoorvervoerder Arriva heeft een goede dienstregeling. Vanuit Zowel Bad-Nieuweschans, Veendam als ook de richting Groningen is het museum goed bereikbaar.

Voor de actuele dienstregeling, kijk hier.

Kijk voor vertrek altijd of er (on)geplande werkzaamheden en/of andere vertragingen zijn.

Bereikbaarheid via de weg

Vanuit de richting Assen of Delfzijl (N33): Neem de N33 (Assen – Eemshaven). Bij afrit 44 (knooppunt Zuidbroek) de N33 verlaten in de richting Zuidbroek (A7 Bad Nieuweschans – Groningen). Bij afrit 43 (Zuidbroek) de A7 verlaten. Lees vervolgens verder onder ‘Vanuit de richting Winschoten (A7)’.
Vanuit de richting Winschoten (A7): Neem de A7 (Bad Nieuweschans – Groningen). Bij afrit 43 (Zuidbroek) de A7 verlaten.

Onderaan de afrit op de rotonde de derde afslag nemen (Kerkstraat). De Kerkstraat gaat over in de Spoorstraat. Rijd door tot aan de spoorwegovergang en ga net vóór het spoor linksaf (Stationsstraat).

Na ca. 400 meter vindt u het stationsgebouw aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Groningen (A7): Neem de A7 (Groningen – Bad Nieuweschans). Bij afrit 43 (Zuidbroek) de A7 verlaten.

Onderaan de afrit op de rotonde de eerste afslag nemen (Kerkstraat). Rijd door over de brug (Winschoterdiep) en de Spoorstraat tot aan de spoorwegovergang en ga net vóór het spoor linksaf (Stationsstraat).

Na ca. 400 meter vindt u het stationsgebouw aan uw rechterhand.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.