Nieuwjaarsstamppot bij NNTTM

Afgelopen vrijdag vond er een drukbezochte en gezellige nieuwjaarsstamppot plaats in het Museumcafé van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het treinmuseum blikte samen met de vrijwilligers terug op het succesvolle 2023. Zo’n 30 vrijwilligers en partners namen deel aan het buffet.

NNTTM Nieuwjaarsstampot

Nadat de vrijwilligers een heerlijke stamppotmaaltijd hadden genuttigd, werd vooruitgekeken naar de plannen van dit jaar. De directie en werkgroep Expositie presenteerden een aantal projecten die op stapel staan. Het verduurzamingsproject is daar één van. Dit project zal naar verwachting het komende halfjaar uitgevoerd worden.

Ook de uitbreidingsplannen (herbouw van twee bijgebouwen) staat op het wensenlijstje van het museum. Voor dit onderdeel wordt momenteel de fondsenwerving gedaan.

Tot slot werd het plan “Museum 2.0” gepresenteerd, waarin een volledige herinrichting van het museum centraal staat. Doel van dit plan is om nog aantrekkelijker te worden en te blijven voor jong en oud, door middel van interactieve elementen.

Categories:

Comments are closed

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.