Bezoekersaantallen in de lift

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum heeft afgelopen jaar een gestage groei doorgemaakt. Behalve het aantal reguliere bezoekers (tijdens vrijdagmiddagen, zaterdagen en zondagen) was er ook een flinke toename van het aantal reserveringen en boekingen. Het totaal aantal bezoekers kwam daardoor uit op 3721. Al met al een groei van zo’n 60% in vergelijking met een jaar eerder.

Dit aantal werd met name bereikt door de zeer geslaagde wisselexpositie ‘De Trein van Lego®’. Ook de verruimde openingstijden (het museum is tegenwoordig al vanaf de vrijdagmiddag geopend) hebben hier aan bijgedragen.

Momeneel zijn behalve de treinsimulator, grote modelbaan en de vaste expo ook de wisselexpo’s ‘Spoorwegen in Speelgoed’ en ‘Märklin’ te bezichtigen. Vrijwilligers van het museum bouwen daarnaast volop aan een grote Märklin-modelspoorbaan.

Comments are closed

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.