Zaalverhuur

Op de tweede verdieping van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum bevindt zich de multifunctionele ruimte, ons Museumcafé. Dat was voorheen de woning van de stationschef. Tijdens de openingsuren van het museum kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie en een film kijken.
Deze multifunctionele ruimte is eveneens te gebruiken voor dia-avonden, lezingen, bedrijfsuitjes, vergaderingen, recepties en diverse andere gelegenheden.

Meerdere zalen beschikbaar voor uw vergadering of bijeenkomst

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering van uw vereniging of bedrijf, of heeft u een jubileum te vieren? Denk dan eens aan een ruimte in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Mogelijkheden op het gebied van catering en aankleding van de zaal zijn bespreekbaar. De nieuwste multimedia en een lift zijn aanwezig.

Grote zaal: ‘Museumcafé’

De tarieven voor de grote zaal (Museumcafé) zijn:

€ 35,00 (1 dagdeel)
€ 55,00 (2 dagdelen)
€ 75,00 (3 dagdelen)

Kleine zaal: ‘Spoorzicht’

Voor kleine groepen (tot ca. 10 personen) hebben we de beschikking over een kleine zaal (‘Spoorzicht’). Hiervan zijn de tarieven:

€ 25,00 (1 dagdeel)
€ 45,00 (2 dagdelen)
€ 60,00 (3 dagdelen)

Trouwlocatie

In het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum kunt u trouwen! Sinds 1 december 2014 is het station officieel bij de gemeente geregistreerd als trouwlocatie. Sindsdien zijn meerdere mensen getrouwd op deze authentieke en sfeervolle locatie.

foto trouwzaal

Ook hier is veel mogelijk op het gebied van catering en aankleding van de zaal. Na afloop kunt u in het museum en buiten het station een gedeelte van uw trouwreportage maken.

Afspraken met de huwelijksambtenaar gaan via de afdeling Publiekszaken van de gemeente Midden-Groningen.

Raadpleeg de activiteitenagenda voor beschikbaarheid van de multifunctionele ruimte en informeer of reserveer vrijblijvend door middel van onderstaand contactformulier.

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.

    Op de zaalhuur zijn onze Algemene Voorwaarden Zaalhuur van toepassing: Algemene Voorwaarden Zaalhuur v1.0.