Zaalverhuur

Op de derde verdieping van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum bevindt zich de DSC_0015multifunctionele ruimte (voorheen de woning van de stationschef). Tijdens de openingsuren van het museum kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie en een film kijken. De rest van de week is de ruimte te huur.

 

Vergaderlocatie

DSC_0010

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering van uw vereniging of bedrijf, of heeft u een jubileum te vieren? Denk dan eens aan de ruimte in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Mogelijkheden op het gebied van catering en aankleding van de zaal zijn bespreekbaar. De nieuwste multimedia en een lift zijn aanwezig.

De prijzen zijn 35 euro voor 1 dagdeel, 55 euro voor 2 dagdelen en 75 euro voor 3 dagdelen.

 

 

Trouwlocatie

foto trouwzaalIn het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum kunt u trouwen! Per 1 december 2014 is het station officieel bij de gemeente geregistreerd als trouwlocatie (daarvoor vonden ook al twee huwelijksvoltrekkingen plaats).

Ook hier is veel mogelijk op het gebied van catering en aankleding van de zaal. Na afloop kunt u in het museum en buiten het station een gedeelte van uw trouwreportage maken.

Afspraken met de huwelijksambtenaar via de afdeling Publiekszaken van de gemeente Menterwolde.

 

Raadpleeg de activiteitenagenda voor beschikbaarheid van de multifunctionele ruimte en informeer of reserveer vrijblijvend door middel van onderstaand contactformulier.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

    Algemene Voorwaarden Zaalhuur v1.0