Weekendochtend- en middagdiensten museum 2023
Coördinator(en): Hans de Lange
Details:
Meld je hieronder aan...
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Gert V. |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Gert V. |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Hans d.L. |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Hans d.L. |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Jan Ernst B. |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Alie W. |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Hans d.L. |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Lieneke B. |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Hans d.L. |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Gert V. |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Hans d.L. |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Kees R. |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Hans d.L. |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Hans d.L. |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Hans d.L. |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Jan J. |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart receptie.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart museum.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor opstart Catering.
Indien een boeking is gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
30 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht receptie. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht suppoostdienst. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht catering. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Indien een boeking gepland in het museumcafé, dient een Minicatering te worden ingericht en verzorgd in Spoorzicht.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |
15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn voor overdracht. Te rekenen op uitloop van 15 minuten na dienst.
Open plekken | Details |
---|---|
#1: Sign up » |